Diensten

Diensten

Risk & compliance

Door de financiële crisis staat Risk & Compliance hoog op de agenda. Het implementeren van een gedegen riskmanagement raamwerk is een noodzakelijke voorwaarde voor de continuïteit van uw organisatie en het maken van een verantwoord rendement. Ook toezichthouders op de financiële sector komen met steeds meer eisen en houden de organisaties scherp in de gaten.

Meer weten?

Business intelligence

Om uw risico's goed in kaart te kunnen brengen en te beheersen is een helder inzicht in uw data noodzakelijk. Een goed ingerichte Business Intelligence omgeving is geen overbodige luxe meer. Het is juist een must om de juiste beslissingen te kunnen nemen en u in de markt blijvend te kunnen onderscheiden.

Meer weten?

Actuariële dienstverlening

Toezichthouders stellen ook steeds meer eisen aan transparantie en tarifering van verzekeringsproducten. Door deze ontwikkelingen is er toenemende behoefte aan actuariële expertise binnen organisaties.

Meer weten?

Inforisk denkt graag met u mee en helpt u aan voldoende interim capaciteit om deze nieuwe ontwikkelingen het hoofd te kunnen bieden. Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.