Organisatie

Inforisk is een jonge dynamische organisatie. Het is onze ambitie om de beste interim consultancy partner te zijn op het gebied van Risk & Compliance, Business Intelligence en Actuariële Dienstverlening. Wij onderscheiden ons door een professionele en persoonlijke aanpak gericht op het creëren van toegevoegde waarde voor uw organisatie. Hierdoor kunt u zich focussen op uw bedrijfsvoering en klanten.

Interim professionals

Kernwaarden

Inforisk is in 2011 opgericht. Onze organisatie wordt geleid door professionals die hun vak goed verstaan en dit weten te combineren met verantwoord ondernemerschap. Onze kernwaarden zijn: Professionaliteit, Verantwoor­delijkheid en Ambitie.

Hoe werken wij?

Onze interim professionals zijn HBO of academisch opgeleid en hebben hun sporen verdiend in uw branche. Wij selecteren de juiste interim professional die in uw omgeving past en die de opdracht tot een succes zal brengen. Professionals die hun vak goed verstaan, uw taal spreken en weten wat u bezighoudt. Ze analyseren uw vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken. Door hun expertise en ervaring komen ze snel tot de kern.

Heeft u interim expertise nodig op het gebied van Risk & Compliance, Business Intelligence of Actuariaat? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder